Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Yerli Sanal Ödeme Sistemi TROY Aktif Oldu

Yerli Sanal Ödeme Sistemi TROY Aktif Oldu

admin admin -

Klasik olarak bir sanal metodun çok ilerisinde, bir banka kartına kıyasla çok daha kullanışlı olan TROY ödeme yöntemi bankalarla ortak platformda geliştirildi. BKM aracılığıyla yapılan geliştirme işlemleri sonucunda tüm kartlarda TROY ibaresi görmemiz için hedef 2017 sonu oldu.

TROY kart sahibi olmak için yapmanız gereken tek şey 15 banka ve 1 finansal kuruluş tarafından sunulan sistemin içinde olan bir kurumdan başvuruda bulunmak. Akbank, Halkbank, ING Bank, Garanti, QNB Finansbank, TEB, Kuveyt Türk, Yapı Kredi, İş Bankası, Vakıfbank, Ziraat Bankası, Türkiye Finans, Albaraka, Aktifbank ve Türk Elektronik Para aracılığıyla başvurunuzu iletebilirsiniz.

Mevcut kredi kartlarınıza ve banka hesap kartlarınıza TROY etiketiyle sahip olmak için yenileme talebi iletebilirsiniz. TROY ödeme sistemi internet üzerinden sanal ödeme kuponları yaratmanıza, taksitlendirme yapmaya, güvenilir biçimde ek para kullanmanıza ve tamamını yine bankanız kontrolünde gerçekleştirmenize olanak tanıyacak.

Bankaların kartlarından en büyük farkı ise her yerde geçiyor olması. Eğer TROY logolu karta sahipseniz ATM aramaya son verebilirsiniz. Tüm ATM’lerden hiçbir ücret ödemeden işlem yapabileceksiniz. Aynı zamanda internetten alışverişte görüp görebileceğiniz en geniş portföye sahip olduğunu söylemek gerekiyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir