Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Yol Bisiklet Yarışları

Yol Bisiklet Yarışları

admin admin -

Yol Bisiklet Yarışları

Türkiye’nin en geniş katılımlı bisiklet yarışmalarından biri Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde gerçekleşti. 500’e yakın sporcu iki gün boyunca farklı parkurlarda koştu.

Türkiye Bisiklet Federasyonu, Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Sındırgı Belediyesi tarafından düzenlenen, 19 Mayıs Sındırgı Türkiye Kupası 2. Etap Puanlı Yol Yarışları, U 17 Yıldızlar A 44 kilometre, U 15 Yıldızlar B 33 kilometre yol yarışıyla başladı. 2. Gün ise ilçe merkezinde kriteryum yarışları ile devam etti. canlı casino siteleri U12 – U15 -U 17 kızlar ve erkekler olmak üzere kriteryum yarışları da büyük bir heyecanla tamamlandı.

İki gün süren ve 314 sporcunun katıldığı 2. Etap Puanlı Yol Bisiklet Yarışları’nda genç erkekler, 17 yaş altı erkekler, 15 yaş altı erkekler, master erkekler, 17 yaş altı kızlar, 15 yaş altı kızlar ve kriteryum kategorilerinde yarışlar gerçekleştirildi. Geniş güvenlik önleminin alındığı yarışlarda 60 emniyet, 40 jandarma, 15 zabıta görev aldı. İlçe genelinde bazı yollar yarış boyunca trafiğe kapatıldı.

 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir