Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. ZUBİZU Wellness Etkinliğine Geri Sayım Başladı

ZUBİZU Wellness Etkinliğine Geri Sayım Başladı

admin admin -

Etkinliğe katılacak markalardan Kiehl’s’in standına gelen herkesi ücretsiz cilt analizi, deneme boyu ürünler ve yapacakları alışverişlerde birbirinden farklı hediyeler bekliyor.

 

İçsel, zihinsel ve fiziksel sağlık, beslenme, spor, güzellik, aksesuar, dekorasyon gibi farklı birçok alanda 50’ye yakın seçkin markanın katılım göstereceği etkinlikte “sağlıklı yaşam marketi” de yerini alacak. Katılımcılar bir yandan alışveriş yaparken, bir yandan da iyi yaşamla ilgili gerçekleştirilecek bilgilendirici konuşmaları ve uygulamaları takip edebilecekler.

 

Avşar Klinik Kurucu Ortağı Operatör Dr. Dilek Avşar ziyaretçilere sağlıklı görünerek yaş almak ve güzellikte yeni trendler başlıklı konuşmasında yeni estetik uygulamalar hakkında bilgiler verecek. Bütünsel Sağlık ve Ayurvedik Yaşam Danışmanı Ebru Şinik, katılımcılara wellbeing ve wellaging ile ilgili bilgiler verirken Türk sinemasının usta oyuncularından Nebahat Çehre hayata karşı duruşunu, bakış açısını ve sağlıklı yaşam alışkanlıklarını etkinliğe gelen konuklar ile paylaşacak.

Etkinlik kapsamında gerçekleşecek söyleşilerde ünlü sanatçı Sertab Erener Biyolojik Yaşı 40’ta Durdurmak ve Telomerler konusunda keyifli bir söyleşi gerçekleştirerek, biyolojik saatini nasıl geriye aldığını ve nasıl sağlıklı yaş aldığını anlatacak.

 

ZUBİZU Wellness Etkinliği’nde kalp damar sağlığından sağlıklı yaşam stiline, ayurvedik detokstan genç ve zinde olmanın püf noktalarına kadar farklı birçok konuda uzman konuşmacılar katılımcılar ile buluşacak.

 

10.00-20.00 saatleri arasında gerçekleşecek ve alışverişlerde ZUBİZU üyelerine özel yüzde 10 indirimin olacağı etkinliğe katılım ücretsizdir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir