Başakşehir'in Başarılı Oyuncusuna Beşiktaş Teklifi

Başakşehir'in Başarılı Oyuncusuna Beşiktaş Teklifi

Başakşehir'in Başarılı Oyuncusuna Beşiktaş Teklifi
Başakşehir'in Başarılı Oyuncusuna Beşiktaş Teklifi Tugrul Demir

 

Başakşehir'in başarılı oyuncusu Hollandalı futbolcu Elia: Abdullah Avcı beni Beşiktaş takımına transfer etmek istediğini belirtti, dedi. Futbolu çok özlediğini dile getiren oyuncunun konu hakkındaki açıklamaları dikkat çekti.

Eljero Elia Ocak Ayında Transfer Teklifi Aldı

1xbet giriş Medipol Başakşehir Spor Kulübünde forma giyen Hollandalı ünlü futbolcu Eljero Elia, Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Abdullah Avcı tarafından ocak ayında kendisine siyah-beyazlı takıma transfer istediğinin geldiğini dile getirdi. Başakşehir'de ter döken yıldız kanat oyuncusu Eljero Elia, Hollanda basınına önemli açıklamalarda bulundu. Elia, geçtiğimiz dönemde de Beşiktaş'a transferinin mümkün olduğunu ancak bu durumun gerçekleşmediğini söyledi.

1xbet Abdullah Avcı Tarafından Transfer Teklifi



1xbet giriş Başakşehir'in eski hocası Abdullah Avcı'nın Beşiktaş'ta görev alığı dönemde kendisini takımına istediğini belirten Elia, "Ocak ayında gerçekleşen transfer döneminde içinde eski hocam Abdullah Avcı beni Beşiktaş Takımına istedi. 1xbet Beşiktaş yönetimi ile menajerim iletişime geçti ancak daha sonra bu transfer durumu gerçekleşmedi" açıklamasında bulundu.

Başarılı Oyuncu Futbolu Özledi

1xbet  Ocak ayında gerçekleşen transferlerinin kolay olmadığını dile getiren oyuncu, turuncu-lacivertli takıma odaklandığını da belirtti, " Başakşehir olarak kupa kazanmak istiyoruz. Ligde ve Avrupa'da ciddi hedeflerimiz var. 1xbet giriş Avrupa Kupası'nda çeyrek final oynama şansımızın çok yüksek olduğunu düşünüyoruz. Futbol oynamayı çok özledim" cümlelerini kullandı. 2017'de Başakşehir'in Feyenoord'tan transfer aldığı Elia, 81 maçta forma giyerek 10 gol atıp 6 asist ile dikkat çekti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor