Basri Tokgöz: Her Ay Yaptığı Yardımlarla Gündemde

Basri Tokgöz: Her Ay Yaptığı Yardımlarla Gündemde

Basri Tokgöz: Her Ay  Yaptığı Yardımlarla Gündemde
Basri Tokgöz: Her Ay  Yaptığı Yardımlarla Gündemde Tugrul Demir

Yönetmen Basri Tokgöz sosyal medya hesabını takip edenlere yönelik örnek bir ödüllendirmede bulunuyor. Her ay sosyal medya hesabındaki takipçileri arasından 2 kişiyi seçerek, onlarla 1 gün boyunca vakit geçiriyor. Aynı zamanda bu iki talihli takipçisi ile birlikte ünlü et ustası Nusret'in mekanına gidiyorlar. Birlikte yemek yiyor ve lüks arabası ile doyasıya gezdiriyor onları.

Sosyal medyada oldukça fazla takipçisi bulunan yönetmen Basri Tokgöz yaptığı aktiviteler ile takipçilerini mutlu ediyor. Konu hakkında açıklama yapan sosyal medya fenomeni  Basri Tokgöz, “İnstagram hesabımı takip edenler arasından her ay 2 kişiyi seçiyorum. Seçtiğim 2 kişiyle yemek yiyip, arabayla geziyoruz. Pandemi nedeniyle yaşadığımız bu zor günlerde insanları mutlu etmek için ne yapabilirim?' diye düşünürken bu fikir geldi aklıma. Koronavirüs salgınından dolayı günlerce evlerimizden çıkamadık ve çok zor bir süreci halkımızla birlikte atlattık. Gerçekten de zor bir süreçti. Sosyal medyada, hayata geçireceğim başka projelerim de var. İnsanları mutlu etmeyi seviyorum. Bu yüzden de böyle bir etkinlik düşündüm. Şu ana kadar 3 kez bu etkinliği gerçekleştirdik ve toplamda 6 kişinin yüreğine dokunmuş olduk” İfadelerini kullandı.

Maddi durumu yetersiz insanları seçiyor

Ünlü yönetmen Basri Tokgöz sosyal medyada başlattığı “2 kişinin yüreğine dokunuyorum” kampanyası ile mutlu ettiği kişilerle olan etkileşimine yönelik de açıklamalarda bulunan Tokgöz “Haziran ve Temmuz aylarında İstanbul'da gerçekleştirdiğimiz etkinliğe katılanlarla çok iyi vakit geçirdik. Onlarla birlikte ben de çok eğlendim. Ağustos ayının ortalarında da yine benzer bir etkinlik ile insanların yüreğine dokunmaya devam etmek istiyorum. Seçtiğim kişilerin maddi imkanı yetersiz ve eğlenmeye ve hayata gülümsemeye muhtaç kişilerden olmasına dikkat ediyorum. Zengin ve hali vakti yerinde insanlar her zaman gülüp eğlenebiliyor ama olanakları yetersiz olan kişiler maalesef bunlardan mahrum durumdalar. Umarım Ağustos ayında da eğlenmeyi en çok hak eden iki arkadaşımızla birlikte güzel bir gün geçiririz” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor