Huawei P50 Pro ve P50 Pocket

Huawei P50 Pro ve P50 Pocket
Huawei P50 Pro ve P50 Pocket hande erol

Bir dönem akıllı telefon sektörünün en başarılı şirketleri arasında gösterilen, ancak 2019 yılında Çin devletiyle doğrudan bağlantısı olduğu gerekçesiyle kara listeye alınan Huawei, yaptırımların yarattığı tahribatın yaralarını sarmak için yoğun mesai harcıyor. Şirket, bu süreçte ABD’ye olan bağlılığını minimuma indirmek için HarmonyOS işletim sistemini piyasaya sürerken, yeni akıllı telefonlarıyla da sektördeki kaybettiği pazar payını geri almaya çalışıyor.

Belirli aralıklarla tanıtılan Huawei P50 Pro ve P50 Pocket, bugün itibariyle Bulgaristan ve Hırvatistan’da 6 Şubat tarihine kadar ön siparişe açıldı. P50 Pro, 8 GB RAM ve 256 GB’lik sürümü ile kullanıcıların beğenisine sunuldu. Altın ve siyah renk seçenekleriyle gelen akıllı telefonun fiyat etiketi ise 1270 dolar olarak belirlendi.

Galaxy Z Flip serisine rakip olarak tasarlanan P50 Pocket ise 8 GB RAM ve 256 GB’lik sürümü ile satışa çıktı. Beyaz renkle gelen katlanabilir telefonun fiyatı bin 615 dolar olarak açıklandı. Ayrıca modellerin HarmonyOS 2.0’ın aksine Android tabanlı EMUI 12 ile geldiğini belirtelim.

Bunun yanı sıra iki telefon da herhangi bir aksilik çıkmaması halinde yarından itibaren İtalya ve Çek Cumhuriyeti’nde ön siparişe açılacak. İlerleyen dönemlerde cihazların boy gösterdiği ülke sayısının da artması bekleniyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor