Ünlü Astrolog Caner Candan'ın 2021 Teknoloji ve Aşı Tahminleri Tuttu!

Ünlü Astrolog Caner Candan'ın 2021 Teknoloji ve Aşı Tahminleri Tuttu!

Ünlü Astrolog Caner Candan'ın 2021 Teknoloji ve Aşı Tahminleri Tuttu!
Ünlü Astrolog Caner Candan'ın 2021 Teknoloji ve Aşı Tahminleri Tuttu! Tugrul Demir

 

 

Geçtiğimiz Günlerde Ünlü Astrolog Caner Candan’ın Ekonomi Tahminlerinin de Tuttuğuna Dair Haberleri Gözümüze Çarpınca Biz de Tahminlerini Teknoloji Alanında Değerlendirdik. Geçen Yıl Katıldığı TV Programlarında ve Yazdığı Makalelerde 2021 Yılında Teknolojik Gelişmelerin Hızlanabileceğini, Yeni Mucit ve İcatların Önceki Yıllara Göre Daha Çok Ortaya Çıkabileceğini, İcatlardan Bazılarının İlginç, Sıra dışı ve Hayat Kurtarıcı Olabileceğini, Bu Yeni İcatlarda Yapay Zekanın da Önemli Rol Alabileceğini Belirtmişti. Ayrıca Daha Piyasada Üretilmiş Bir Aşı Yokken Birden Fazla Ülkenin Birbiriyle Bağımlı veya Bağımsız Farklı Çeşit Aşılar Üretip 2021’de Hızla Piyasaya Sürebileceğini Vurgulayan Ünlü Astrolog Caner Candan’ın Tahminleri Sırasıyla Gerçekleşiyor.

Yorumlarının Ardından Bir Süre Sonra Çin, ABD, Almanya, İngiltere ve Rusya Gibi Ülkeler Farklı Aşı Çeşitleri Üretti ve Yaygın Bir Şekilde Olmasa da Piyasaya Sürdü. Türkiye’nin de Aşı Üretebileceğini de Vurgulayan Caner Candan Yanılmadı ve Yerli Aşı Üzerine Büyük Çalışmalar Başladı. Ayrıca İcat Konusunda da Tahminleri Şaşırttı. Farz-ı Misal Geçen Aylarda Vücut Isısından Elektrik Üreten ve Kendini Onarabilen Yüzük Geliştirildi. Benzer Şekilde 10 Yıldır Görme Engelli Bir Birey Yapay Kornea Nakliyle Görmeye Başladı.

Araştırmalarımızın Sonunda Ünlü Astrolog Caner Candan ile İletişime Geçip Bu Gelişmelerin Gidişatını Sorduk. Telefonu Açtığında Enerji Dolu ve Sıcak Bir Ses Tonuyla Karşıladı Bizi. Konuşmamız Çok Samimi Başladı. Ünlü Olmasına Karşın Bu Kadar Samimi Olmasını Beklemiyordum. İletişim İnsanı Olduğu Çok Belliydi. Tahminleriyle İlgili Sorumuzu Şu Şekilde Cevapladı:

 ‘’Bunlar Sadece Bir Başlangıç, Dünya 21 Aralık 2020’de Bir Çağ Atladı ve Etkilerini Hızla Göstermeye Başladı. Yaklaşık 200 Yıl Sürecek Olan Kova Çağı’nın Keskin Etkileri İlk 20 Yıl Çok Kuvvetli Olacak. Teknolojinin Gündemi 2022-2023 Yıllarında Daha da Hareketli Olabilir. Özellikle Bu Yıllarda Hayatımızın Bazı Noktalarını Kökünden Değiştirecek İcatlar Ortaya Çıkabilir. Tıpkı Telefonun İcadı Gibi. Yine de Unutulmaması Gereken Noktayı Hatırlatayım. Astrolojik Analizler Kesinlik veya Yönlendirme İçermez, Sadece Olasılık Sanatıdır. ‘’

İnstagram Hesabı: instagram.com/canercandanofficial

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor