Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. AppleCare+’a Katılma Süresi 1 Yıla Uzatıltı!

AppleCare+’a Katılma Süresi 1 Yıla Uzatıltı!

admin admin -

Amerikalı teknoloji devi Apple ürünlerinin satışının ardından ürünlerinin arkasında duran nadir firmalardan birisi olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca yeni bir Apple ürünü alan kullanıcılara özel olarak sunulan AppleCare+ garanti servisinde önemli bir değişiklik yapıldı. Apple’ın ilerleyen günlerde açıklayacağı yeniliğe göre AppleCare+’a katılma süresi 60 günden 1 yıla çıkartıldı. 

Apple’ın bir ürününü alan kullanıcılar 60 gün içerisinde AppleCare+ garantisini satın alabiliyorlar ve bu sayede cihazlarını daha geniş sorunlara karşı güvenle koruyabiliyorlardı. Apple’ın son kararına göre AppleCare+’a katılım süresi 60 gün yerine 1 yıl olarak güncellenecek. Karar şimdilik Apple tarafından duyurulmadı ancak bu kararın kısa bir süre içerisinde duyurulması ve tüm Apple ürünlerini kapsaması düşünülüyor. 

Ek Ödeme İle Alınıyor!

Apple’ın bu garanti servisiyle birlikte artık Apple markalı bir ürün kullanan kullanıcılar sahip oldukları Apple ürününün en ufak bir sorununda değişim talep edebiliyorlar. AppleCare+ servisi çoğu iPhone modelleri için 129 dolarlık bir ek ödemeyle satın alınabiliyorken iPhone SE kullanıcıları ise bu hizmeti 99 dolara satın alabiliyor. Apple’ın bu programı ayrıca kulaklıkları, usb kabloları ve kapasitesi yüzde 80’in aşağısına düşmüş bataryaları da kapsıyor. 

 

Apple Türkiye Garanti Şartlarını Güncelledi!

 

Ülkemizde garanti şartlarını güncelleyen ve kullanıcıları zor duruma sokan Apple, Amerika için farklı bir politika izliyor. Apple’ın AppleCare+ garanti servisi ilk olarak Amerika’da kullanılabilecek. Servisin ilerleyen süreçte diğer ülkelerde kullanılıp kullanılmayacağı ise bilinmiyor. 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir