Apple’dan çentik sürprizi

Apple’dan çentik sürprizi
Apple’dan çentik sürprizi hande erol

Bu akşam tanıtılması beklenen iPhone SE 3 için artık saatler kaldı. Saat 21.00’da başlayacak etkinlikte yeni nesil iPhone SE ile karşılaşacağız. Cihazın adı net olmasa da 5G destekleyeceği gibi bilgiler her yerde dolaşıyordu. Tanıtıma saatler kala, kulak verilebilecek bir analistten gelen bilgiye göre telefonda çentik gibi başka sürprizler de olacak.

Yeni nesil iPhone SE için şu ana kadar duyduğumuz iddialar, cihazın tasarımının önceki nesille neredeyse aynı olacağı yönündeydi. Önceki nesilde olduğu gibi 4.7 inçlik ekran, çeşitli renk opsiyonları, Touch ID’lı iPhone 8 kalıbının olacağını biliyorduk. Kulak vermeye değer analistlerden biri olan lanzuk adındaki Çinli analist, aşağıdaki notları paylaştı.

A15 çip
Çentikli, 4.7 inç ekran
Önceki nesle göre pil ömründe büyük gelişme
Kamerada iyileştirmeler
iPhone 12’deki gibi seramik koruma
MagSafe desteği
399 dolar fiyat
Çinli analistin paylaştığı notlar bu şekilde. Ekran boyutunun 5.3 inç gibi değerlere ulaşmayacak olması bazılarımızı üzebilir. Ancak pil ömründeki iyileştirmeler ve çentik sayesinde artan ekran/kasa oranı, yeni nesli satın almak için bir neden veriyor. iPhone 13‘teki Apple A15 çip, bu telefonda bulunacak ve seramik kaplama da gelirse dayanıklılık konusunda bir artı vereceğiz.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor