Galaxy S6 Modeline Yeni Bir Güncelleme Geldi

Samsung şirketi, Android işletim sisteminin güvenlik güncellemelerini de eski modellerine paylaşmaya devam etmekte. Galaxy S6 modeli için yeni bir tane güncelleme paylaşıldı.

Galaxy S6 Modeline Yeni Bir Güncelleme Geldi
Galaxy S6 Modeline Yeni Bir Güncelleme Geldi

Samsung şirketi, Android  işletim sisteminin güvenlik güncellemelerini  de eski modellerine paylaşmaya devam etmekte. Galaxy S6 modeli için yeni bir tane güncelleme paylaşıldı. Güncelleme ise, Android Kasım ayına ait güvenlik güncellemesi ile birlikte hata ayıklamalarını kapsamakta.

Android ekosistemi içerisinde genel bir şekilde Google  şirketi ile  üreticiler, modellere 2 tane ana sürüm güncellemesi vererek, daha sonrasında güvenlik açıkları bulunmaması adına güvenlik güncelleştirmelerini vermeye başlamış oldular.

Google şirketinin her ay yayınlamış olduğu Android için güvenlik ile ilgili güncellemelerini, Samsung  şirketi çok ciddi bir biçimde takip ediyor ve bir çok ürününe ise bu güncellemeleri vermekte.

Samsung şirketi, Kanada’da yer alan Galaxy S6 modeli, S6 Edge modeli ve  de S6 Edge+  modelinin kullanıcılarına yeni güncellemeyi göndermeye başladı. Android  işletim sistemi için çıkmış olan Kasım ayı güvenlik çözümlerini içermekte bulunan güncelleme, hata düzeltmeleri de içermekte.

Kanada’da yer alan S6 modelleri için G920W8VLS5DQK1 sürüm numarası, S6 Edge  modeli için G925W8VLS5DQK1 sürüm numarası ve  de S6 Edge+ modeli için G928W8VLS4CQK1 sürüm numarası ile çıkmış olan güncelleme, gelecek günlerde öteki bölgelere de dağıtılmaya başlanacak.

Güncelleme ile beraber Android’de yer alan 61 tane güvenlik açığı kapanıyor iken, Samsung şirketinin kendisine özgü 6 tane güvenlik problemi de giderilmekte.

Güncellemeyi yükledikten hemen sonra Galaxy S6 isimli modelleri, Android işletim sisteminin 1 Kasım 2017'eki güvenlik seviyesine gelmiş bir halde.

Bu yapılan güncellemeler niçin çok önemli?
Genel olarak 2 ana güncelleme almakta olan Android platformunun amiral gemileri, güncelleme desteği bitmesinden sonra güvenlik açıklarını vermemesi amacıyla, bu türdeki güncellemeler fazlası ile önemli. Özellikle  de Galaxy S6 ailesi gibi fazla kullanıcıya sahip durumdaki ürünler için bu yapılan güncellemelerin önemi  çok daha fazla artıyor.

Android Nougat isimli güncellemesini almış olan ve halen güncel durumdaki Galaxy S6 modelinin ailesinin, Android Oreo isimli güncellemesini alması beklenmemekte.

samsung galaxy s6 güncelleme
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor