Bitcoin İle Alakalı Çok Çılgın Bir Tahmin

Son senelerin en fazla konuşulan konularından bir tanesi olan Bitcoin için çok çılgın tahminler yapılmakta! Ortaya çıkmış olan son rapor da sanal para biriminin geleceği fazlasıyla parlak.

Bitcoin İle Alakalı Çok Çılgın Bir Tahmin
Bitcoin İle Alakalı Çok Çılgın Bir Tahmin

Son senelerin en fazla konuşulan konularından bir tanesi olan Bitcoin için çok  çılgın tahminler yapılmakta! Ortaya çıkmış olan son rapor da sanal para biriminin geleceği fazlasıyla parlak.

Sanal para birimler arasındaki kral durumda bulunan Bitcoin için yapılmış olan bir araştırma, bu haftanın ilk günlerinde 8.000 dolar barajına gelmiş olan sanal para biriminin kısa bir zaman içinde 14.000 dolar seviyesine ulaşacak olduğunu açık bir şekilde söylüyor. Standpoint Research şirketinin analiz uzmanı 
 olan Ronnie Moas, kısa ve orta vadede ilk etapta düşünülmekte olan 11.000 doları fazlası ile aşarak 14.000 dolar tutarında olabilir.

Esas can alıcı durumdaki detay da uzun dönem için yapılmış olan tahminler. Moas, 2022 senesinin tahminleri için  adeta dudakları uçuklatacak bir rakamı belirtti. 2022 senesi içerisinde, 1 Bitcoin’in 60.000 dolar tutarında olması beklenmekte. 2010 senesi içerisinde yaşamımıza ilk girdiği zaman değeri 1 dolar bile olmayan  bu sanal para biriminin aradan geçmiş olan 7 senelik süreç içerisinde kat kat değer kazanmış olması inanılması çok güç bir durum olsa bile bu yükseliş sürüyor.

Çok fazla sayıda insanın hayal etmiş olduğu ancak cesaret etmekte zorlanmış bulunduğu Bitcoin’ler gün geçtikçe değer kazanmaya devam etmekte. Kısa bir zaman önce 5.500 dolar seviyelerine gerilemiş olan bitcoin yalnızca 10 gün sonra 8.000 dolar barajına ulaşmış olan.

bitcoin analiz tahmin
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor