Facebook'a Hikaye Özelliği Geliyor!

Snapchat'in sevilen özelliği hikayeler diğer sosyal medya platformlarına eklenmeye devam ediyor. Facebook şimdi de hikaye özelliğini getiriyor.

Facebook'a Hikaye Özelliği Geliyor!
Facebook'a Hikaye Özelliği Geliyor!

Sosyal medya denilince akla gelen ilk yerlerden birisi olan Facebook bilindiği gibi daha önce Snapchat'i satın almak istemiş ancak bunda başarılı olamamıştı. Facebook'un bir türlü Snapchat'i satın alamaması Facebook'u üzmüş olacak ki Facebook, Snapchat'i bitirmek için Snapchat'in en önemli özelliklerinden birisi olan hikâye özelliğini sahip olduğu diğer platformlara getirmişti. 

Facebook Hikayeler Özelliğini iOS Kullanıcılarına Sundu!

Facebook'un sahip olduğu Instagram, Facebook Messenger ve WhatsApp'a gelen hikâye özelliği Facebook'a göre yetmemiş olacak ki Facebook hikâye özelliğini kendi platformu üzerinden kullanıcılarına sunacak. Gelen son haberlere göre Facebook Snapchat'ten çaldığı hikâye özelliğini çok yakında Facebook uygulaması üzerinden sunacak. Facebook'un iOS uygulaması üzerinden kullanıcılara sunulacak olan hikâye özelliği ilerleyen sürede tüm kullanıcıların kullanımına sunulacak. Facebook'un sahibi olduğu diğer platformlar olan Instagram ve WhatsApp'ta olduğu gibi hikâye özelliği Facebook uygulaması üzerinden ana sayfa üzerinden sunulacak. Bilindiği gibi Snapchat uygulamasında olduğu gibi uygulamalar 24 saat içerisinde silinecek. Kullanıcılar dilerlerse Facebook üzerinden paylaşılan bir hikâyeye Facebook Messenger uygulaması üzerinden yorum yapabilecekler. 

Instagram Hikayeler Yoğun İlgi Görmüştü!

Görünüşe göre kullanıcıların hikayeler özelliğini sevip sevmemesinin hiçbir önemi olmayacak ki Facebook sahip olduğu her şeye hikâye özelliğini getirmeye devam ediyor. Facebook'un sahibi olduğu Instagram'a hikâye özelliği eklendikten sonra pek çok kişi Instagram'a katıldı. Hikayeler özelliğinin Facebook'a eklenmesinin ardından Facebook'a böyle bir kullanıcı kaydının olması beklenmiyor ancak Facebook'un bu özelliği neden kendi bünyesine eklediği de henüz bilinmiyor. 

 

facebook hikayeler hikaye instagram stories snapchat
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor