Google Ve Spotify Ortaklığını Duyurdu!

Google'ın önemli şirketlerinden birisi olan Waze ile online müzik denilince akla gelen ilk firma Spotify ortaklığa gittiğini duyurdu. İşte tüm detaylar.

Google Ve Spotify Ortaklığını Duyurdu!
Google Ve Spotify Ortaklığını Duyurdu!

Dünya genelinde pek çok kişi tarafından kullanılan ve navigasyon denilince akla gelen bir Google şirketi olan Waze ile dünyanın en çok kullanılan çevrimiçi müzik dinleme servisi olan Spotify ile ortaklığa gittiğini duyurdu. 

Navigasyon alanında lider olan Waze ile müzik alanında lider olan Spotify güçlerini birleştirdiklerini duyurdu. Waze ile Spotify'ın ortaklığının detaylarına bakacak olursak kullanıcılar doğan bu ortaklıkla birlikte Google'ın Android platformu üzerinde Spotify üzerinden Waze uygulamasına, Waze uygulamasından ise Spotify uygulamasına kılaylıkla geçiş yapabilecek. İki önemli şirketin böyle bir ortaklığa gitmesinin asıl nedeni ise kullanıcı sayılarını arttırmak olarak gösteriliyor. 

Amerika'da En Çok Kullanılan Uygulamalardan Birisi!

Bir Google şirketi olan ve Amerika'da önemli bir kullanıcısı olan Waze'in bu anladam Spotify ile anlaşmış olması Google'ın online müzik servisi olan Google Play Music'in Spotify kadar başarılı olmadığını kanıtlar nitelikte. Google'ın Play Music servisi 50 milyon kullanıcıya sahip olan Spıtify'dan çok geride olmasına rağmen yine de kullanımda olan önemli müzik servislerinde birisi olarak karşımıza çıkıypr. 

Google'ın kendi içinde tutuculuğu düşünülürse böyle bir şeye izin vermesinin en büyük nedeni Waze'in kitle kaynaklı bir trafik durumu kontrol uygulaması olduğu düşünülürse daha çok kullanıcının Waze'i kullanması için böyle bir ortaklığa izin vermiş olması muhtemel olarak görülüyor. 

Bakalım Waze ile Spotify daha farklı ortaklıklar için aynı masaya oturacak mı ? 

 

waze google android spotify google play music
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor