Instagram Üzerinden Fotoğraf İndirmek İçin Kullanılan Yöntemler

Akıllı telefon kullanıcılarının en çok kullandığı sosyal platformların başında gelen Instagram’da fotoğraf indirme konusunda kullanıcıların merak ettiği programları sizlere açıklamak istiyoruz. Özellikle son zamanlarda popüler hale gelen ve fotoğraf ve video paylaşım sitesi olarak dikkatleri üzerine çeken Instagram’da bulunan fotoğrafları indirmek için yapmanız gerekenleri belirtelim.

Instagram Üzerinden Fotoğraf İndirmek İçin Kullanılan Yöntemler
Instagram Üzerinden Fotoğraf İndirmek İçin Kullanılan Yöntemler Ahmet Faik YILMAZ

Web üzerinden fotoğraf kaydetmek isteyen kullanıcıların yapması gereken hakkında bilgi verelim. Web tarayıcınız üzerinden Instagram adresine giriş yapmanız gerekecektir. Buradan giriş yaptığını Instagram sayfanızda indirmek istediğiniz fotoğrafın web tarayıcısında bulunan linki kopyalayarak, ayrı bir sekme açmanız gerekecek. DownloadGram isimli web sitesine giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan kutucuk içerisine kopyaladığınız linki yapıştırmanız yeterli olacaktır. Sonra zaten Instagram üzerinden istediğiniz fotoğraf ve videoyu kısa süre içerisinde bilgisayarınıza indirmiş olacaksınız.

İOS işletim sistemi kullanan kullanıcılar için ise yapmaları gereken uygulama üzerinde yer alan ücretsiz bir uygulama olan InstaGet uygulamasını telefonlarına indirmeleri yeterli olacaktır. Özellikle burada uygulamayı indirdikten sonra Instagram uygulaması ile sekronize hale getirdikten sonra istediğiniz fotoğraf ve videoyu kısa süre içerisinde indirme fırsatını bulmuş olacaksınız. Son derece kolay olan bu uygulama sayesinde sizlerde artık Instagram uygulaması üzerinde yer alan fotoğraflarınızı ve videolarını tek bir tuşla cep telefonlarınıza indirme fırsatını bulmuş olacaksınız. İşte Instagram’da fotoğraf indirmenin kolaylıkları.

instagram instagram fotoğraf indirme sosyal medya
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor