Instagram'dan Büyük Başarı!

Facebook tarafından satın alındıktan sonra inanılmaz bir şekilde büyümeye başlayan Instagram artık tüm firmalar tarafından önemsenen bir yer oldu!

Instagram'dan Büyük Başarı!
Instagram'dan Büyük Başarı!

Sosyal medya denilince akla gelen ilk platformlardan birisi olan ve yarım milyondan fazla kullanıcya sahip olan Instagram artık tüm firmalar tarafından önemsenen bir platform oldu. İlk çıktığında reklam konusundan önemsenmeyen bir platform olan Instagram son dönemde firmaların reklam vermek için yarıştığı bir platform oldu. 

Facebook'un satın almasının ardından her gün bünyesine yeni özellikler eklemeye başlayan Instagram'ın bu özellikleri pek çok kullanıcı tarafından çok sevildi. Kullanıcıların ilgili gösterdiği Instagram'a artık firmalarda ilgi göstermeye başladı. Kısa bir süre önce Instagram'ın reklam anlaşmasının olduğu şirket sayısı 200 bini bulurken şimdi ise bu sayı 1 milyonu aşıyor. 

Popüler medya devi Instagran'ın Reklam ve Pazarlama müdürü olan James Quarles yapmış olduğu açıklamaya göre Instagram kullanıcılarının yüzde 80'i en az bir markanın hesabını Instagram üzerinden takip ediyor. Bu durum Instagram'ın reklam konusunda ne kadar önemli bir yer olduğunu gösteriyor. 

Instagram ayrıca kullanıcılara sunduğu kolaylığı şirketlere de sunuyor. Bu anlamda şirketlerin Instagram'a reklam vermeleri ve verdikleri reklamların kaç kişi tarafından görüldüğü ayrıca bu reklamlara kaç kişinin tıkladığı gibi istatiksel bilgileri kolayca görebiliyorlar. Bakalım Instagram ilerleyen süreçte reklam gelirlerini arttırmayı başaracak mı? 

 

instagram reklam instagram reklam facebook
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor