Scope’ta Sevgi Göstermenin Yeni Yolu - Süper Kalpler

Aslında Scope'taki kalpleri izleyicilerin yayıncılara desteklerini göstermeleri için oluşturmuştuk. Yayın yaparken kalplerin uçuştuğunu görmek ve izleyicilerinizin size sevgisini gönderdiğini bilmenin güzel bir duygu olduğunu biliyoruz. Bugünse en sevdiğiniz yayıncıları Süper Kalplerle kutlayabileceğiniz daha anlamlı bir yol olan sanal hediyeleri kullanıma sunuyoruz. Artık canlı yayınlar sırasında sanal hediyeler verip alabileceksiniz.

Scope’ta Sevgi Göstermenin Yeni Yolu - Süper Kalpler
Scope’ta Sevgi Göstermenin Yeni Yolu - Süper Kalpler Tugrul Demir


Süper Kalpler daha büyük, animasyonlu ve daha eğlenceli olan yeni kalp şekilleri olarak öne çıkıyor. Canlı bir yayını izlerken Süper Kalp göndermek isterseniz, göndereceğiniz kalp şeklini değiştirmek için yayın üzerinden Süper Kalpler simgesine tıklayın ve sonra içinizden geçen kalp şekline tıklayarak sevginizi gönderin! 

Eğer ilk defa Süper Kalp gönderiyorsanız, Apple Store ya da Play Store'dan bir sanal para (coin) paketi satın almak için "sanal para satın al (get coins)" üzerine tıklayın. Her paket, sanal para bitene kadar Süper Kalp göndermenizi sağlıyor. Sanal paranız yüklendiğinde istediğiniz Süper Kalbi seçip gönderebilirsiniz. 


İzleyici olarak yayıncıya sadece canlı yayın yaparken Süper Kalp gönderebilirsiniz. Süper Kalp gönderen herkes, en çok sevgiyi kimin gönderdiğini göstermek için yayının lider tahtasına eklenecek. Yayıncılar için ise yaptığınız her yayında en büyük destekçilerinizi görmek daha kolay hale gelecek. Eğer geleneksel kalpleri kullanmaya devam etmek isterseniz, canlı yayına başlamadan önce Süper Kalpleri kapatabilirsiniz. 

 

Her bir Süper Kalbin farklı bir yıldız değeri var ve bir yayıncı Süper Kalp aldığında Süper Kalpler onların yıldız dengesine katkı sağlar. Süper Kalplerin tanıtımıyla birlikte Süper Yayıncı Programını da başlatıyoruz. Bu programa davet edilen yayıncılar nakit karşılığında yıldız dengelerini takas edebilirler. Bu program şu anda ABD'de kullanılabiliyor ve yakında uluslararası çapta da başlatılacak.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor