Snapchat'e Hızlı Mesajlaşma Geldi!

Sn zamanların en çok kopyalanan sosyal platformu olan Snapchat yeni özellikleri kullanıcılarına sunmaya devam ediyor. Snapchat'e şimdi de hızlı mesajlaşma özelliği geldi!

Snapchat'e Hızlı Mesajlaşma Geldi!
Snapchat'e Hızlı Mesajlaşma Geldi!

Facebook'un satın alamadığı Snapchat büyümeye devam ederken kendini bir anda Instagram WhatsApp ve Facebook'la bir mücadelenin içinde buldu. Snapcaht'in sevilen özelliği hikayeleri kendi bünyesinde bulunan platformlarla birlikte kendine de sunan Facebook'un karşısında Snapchat yeni özellikler sunmaya devam ediyor. 

Bitmoloji Avatarlarının Ayarlanmasından Sonra Kullanılabilecek!

Hikayeler özelliğinin diğer platformlara da gelmesiyle birlikte ağır bir darbe alan Snapchat iOS ve Android için güncellendi. Snapchat'in son güncellemesiyle aslında Snapchat'in geçtiğimiz geçtiğimiz dönemde satın aldığı Bitmoloji ile bağlantılı. 

Snapchat En Çok Mesajlaştığınız Kişileri Algılayacak!

Snapchat kullanıcıları Bitmoloji üzerinden Avatar seçimlerini yaptıktan sonra kolayca Snapchat'in bu özelliğini kullanabilecekler. Avatarlarını seçtikten sonra kullanıcılar Snapchat'in yeni en sık konuşulan kişileri algılama algoritması sayesinde hazırlanan iyi arkadaşlar listesinden dilediğiniz kişiyi seçebilir ve bu kişilerle hızlıca mesajlaşabilirsiniz. 

Android Ve iOS Kullanıcıları Kullanabilecek!

Snapchat'in bu özelliği Android ve iOS kullanıcılarına ufak farklarla sunulmuş durumda. Android için Snapchat kullanıcıları sadece en çok ve en iyi mesajlaştığı dört kişiyle hızlıca mesajlaşabilirken iOS kullanıcıları ise bu özelliği daha farklı bir şekilde kullanabilecek. 

Bakalım Snapchat kullanıcıları hızlı mesajlaşma özelliğini sevecek mi ? 

 

snapchat bitmoloji android facebook ios
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor