Turkcell Şipşarj Restoranlara Geliyor!

Türkiye’nin en büyük telefon operatörlerinden bir tanesi olarak uzun süredir liderliğini kimseye kaptırmayan Turkcell, yenilikleri ile göz dolduruyor. Turkcell’in yepyeni projesi ise “Şipşarj” ve restoranlarda priz arama derdine son verecek gibi görünüyor.

Turkcell Şipşarj Restoranlara Geliyor!
Turkcell Şipşarj Restoranlara Geliyor! Ahmet Faik YILMAZ

Artık restoranda yahut herhangi bir kafede, masa seçimleri manzarası güzel yahut sessiz diye değil; bilindiği gibi prize yakın olması kaydıyla yapılıyor. Prize yakın olmasıyla beraber, insanlar telefonlarını ve elektronik cihazlarını şarj ederken aynı zamanda kullanabiliyorlar; ancak bu devir Turkcell’in yaptığı işbirliği ile birlikte bitecek gibi görünüyor. Türkiye’nin en büyük operatörü, Fluxport ile yaptığı anlaşma dolayımında yeni cihazı Turkcell Şipşarj’ı tanıttı. Şipşak şarj olarak da açılımlanabilen bu ürün, isminden de anlaşılabileceği gibi portable, yani taşınabilir bir şarj istasyonu olarak görev yapacak.

Artık restoranlarda, priz aramaya gerek kalmaksızın Turkcell Şipşarj ile cihazlarınızı şarj edebilecek ve dilediğiniz gibi telefon kullanımına da devam edebileceksiniz. Yakın zamanda, büyük kafelere ve restoranlara geleceği düşünülen ürün; 20.000 mAh kapasiteli bir taşınabilir şarj makinesi olarak kayıtlara geçmiş.

Beta olarak adlandırılan program çerçevesinde, şimdilik cihazlar İzmir, İstanbul, Antalya ve Ankara’da bulunuyorlar. Midpoint ve Welldone restoranlarında, siz de cihazlarınızı şarj etmek için Turkcell Şipşarj’ları görebilirsiniz.

Turkcell’in yaptığı girişimleri nasıl değerlendiriyorsunuz?

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor