WhatsApp Durum Güncellemesi Hakkında Kullanıcılarını Bilgilendirdi

Bugün için dünyada 1 milyardan fazla kullanıcısı bulunan popüler mesajlaşma ve görüntülü konuşma uygulaması olan WhatsApp, kısa süre önce tekrardan uygulamasına kattığı "Durumlar" özelliği hakkında kullanıcılara bazı açıklamalarda bulundu.

WhatsApp Durum Güncellemesi Hakkında Kullanıcılarını Bilgilendirdi
WhatsApp Durum Güncellemesi Hakkında Kullanıcılarını Bilgilendirdi Ahmet Faik YILMAZ

Popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp daha önceden uygulamasına kattığı ancak bir süre sonra kaldırdığı "Durumlar" özelliğini tekrardan kullanıma sundu. Kaldırıldıktan sonra büyük tepki toplayan WhatsApp, tekrardan sistemine kazandırdığı bu özellik hakkında kullanıcılarına bazı bilgiler verdi.

Gelecek hafta Android platformuna eski tip durum güncelleme özelliğini de içeren bir güncelleme dağıtacağını duyuran popüler mesajlaşma uygulaması, iOS platformu için bu güncellemenin biraz zaman alacağını duyurdu.

WhatsApp, kullanıcılarının durum bildirimlerini özlemiş olabileceklerini bildiklerini ve bu nedenle "Durumlar" özelliğini tekrar uygulamaya kattıklarını belirtti. Durum özelliğinin profil ayarlarındaki "Hakkında" sekmesine eklendiğini belirten uygulama yetkilileri kullanıcıların listelerinde bulunan arkadaşlarının profil isimlerinin yanında durumları hakkında bilgiyi de görebileceklerini açıkladı. Fotoğraflı ve GIF'li durum paylaşılmaya da devam edilebileceğinin altını çizen WhatsApp, yoğun ilgi alan bu özelliği tekrardan kullanıma sundukları için mutlu olduklarını belirtti.

Durum Oluşturmak Çok Basit

WhatsApp üzerinde sağ üst kısımda yer alan üç noktalı kısma tıklanıp Settings (Ayarlar) kısmına ulaşılınca isminizin bulunduğu profil alanına basılması gerekiyor. Burada yer alan Hakkında bölümünde yazılı bir durum oluşturabilecek olan kullanıcılar, aynı zamanda bu alanda bulunan hazır durum bildirimlerini de kullanabilecekler.

whatsapp durum özelliği sosyal medya
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor