YouTube O Özelliği Kaldırıyor!

Popüler video platformu olan YouTube kısa br süre sonra ek kart uygulamasını kaldıracağını açıkladı. İşte YouTube'un o kararı ve ek kart hizmetinin sona erme tarihi!

YouTube O Özelliği Kaldırıyor!
YouTube O Özelliği Kaldırıyor!

YouTube son zamanlarda kullanıcılarına sürekli olarak yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Kısa bir süre önce internet TV platformu olan YouTube TV özelliğini duyuran YouTube şimdi de bir uygulamayı sonlandırma kararını açıkladı. YouTube 2 Mayıs 2017'de ek kart uygulamasını sonlandıracak. YouTube'un ek kart uygulaması bilindiği gibi içerik sahiplerinin içerikleriyle ilgili daha fazla açıklama yapmasına imkân tanıyordu. Başlangıçta oldukça faydalı görünen bu özellik pek çok içerik oluşturucusu tarafından kötü niyetli olarak kullanılmış ve kartların fazlalığı izleyicileri rahatsız etmişti. 

Tam ekran boyutuyla kullanılabilen bu kartları kapatmak isteyen kullanıcılar karta tıkladığında farklı sitelere girebiliyordu ve bunlardan kaçamıyordu. Bu gibi sebeplerden ötürü yoğun şikâyet alan YouTube bu hizmetini 2 Mayıs 2017'de sonlandırmaya karar verdi. 

Bilindiği gibi kısa bir süre önce YouTube video kart özelliğini de duyurmuştu. YouTube'un bu özelliği sayesinde kullanıcılar sitelere ya da videolara yönlendirme yapabiliyordu. YouTube'un ek kart uygulamasını kaldırmasıyla birlikte video kart uygulamasının sona erip ermeyeceğini 2 mayıs tarihinde göreceğiz. 

 

youtube youtube ek kart youtube video kart
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor