YouTube'dan Canlı Televizyon Hizmeti YouTube TV Geliyor

Dünya üzerinde en popüler video sitelerinin başında gelen YouTube’un son yıllarda yaptığı hamleler oldukça dikkat çekiyor. Özellikle son yıllarda canlı yayın konusunda kullanıcılarına önemli hizmetler sunan video platformunun yakın zaman içerisinde televizyon kanallarının canlı yayını yapacağını açıklamasından sonra bu alana adım atması resmen gerçekleşti.

YouTube'dan Canlı Televizyon Hizmeti YouTube TV Geliyor
YouTube'dan Canlı Televizyon Hizmeti YouTube TV Geliyor Ahmet Faik YILMAZ

Son zamanlarda gerçekleşen teknolojik gelişmelere paralel olarak birçok alanda yenilik yapan firmanın özellikle canlı yayın özelliğinden sonra canlı yayın televizyon özelliğini de kullanıcılarına sunması oldukça dikkat çekme başarısı gösterdi.

Ülkemizde aktif olarak Tivibu ve Blu TV’nin yaptığı canlı yayın özelliğini yapacak olan Youtube’nin şimdilik anlaştığı dev kanallar ile yakın zamanda bu yayın hayatına başlayacak olması yeni bir alanın ortaya çıkmasına neden oldu.

Amerika’da birçok kanal ile anlaşma imzalayarak kanalların canlı yayınlarını kendi yayını üzerinden kullanıcılarına ulaştırmayı hedefleyen Youtube’nin bundan sonra hangi kanallar ile anlaşacağı merak konusu olmaya başladı. Özelikle ESPN , FOX , Nat Geo ve ABC gibi birçok kanalla anlaşarak bu kanalların canlı yayınlarını kesintisiz bir şekilde Youtube üzerinden izletecek olan firmanın bundan sonra hangi kanalar ile ne gibi anlaşmalar yapacağı merak konusu oldu.

Youtube TV olarak karşımıza çıkacak olan bu uygulamanın ilk sürümünün yakın zamanda hayata geçecek olmasından sonra kullanıcıların ödemesi gereken tutarın ise aylık olarak 35 TL olduğu açıklandı. 

youtube youtube tv youtube canlı tv yayını canlı tv izle
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor