HTC U11, Apple Iphone 7 Plus’a Karşı

HTC tarafından üretilen yeni amiral gemisi HTC U11, Apple’ın piyasaya sürülen son amiral gemisini performans sıralamasında geçti.

HTC U11, Apple Iphone 7 Plus’a Karşı
HTC U11, Apple Iphone 7 Plus’a Karşı

Gün geçtikçe artan teknoloji akıllı telefon üreticileri arasındaki rekabeti de eş zamanlı artırıyor. Artan teknoloji alışkanlıkları, uygulamalar üzerindeki geliştirmeler, yüksek donanıma ihtiyaç duyan programlardan dolayı üreticiler telefonlarını daha üst seviyeye çıkarmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

Telefon performansını ölçebileceğiniz dünya geneli olan ve neredeyse her telefon modeli tarafından desteklenen Antutu Benchmark uygulamasıyla telefonunuzu birçok özellik yönünden test edebilir, test sonuçlarınızı dünya üzerinde bulunan birçok başka telefon markasıyla karşılaştırabilirsiniz.

Antutu akıllı telefon performans dünya sıralamasında uzun zamandır birinci sırada bulunan cihaz Apple Iphone 7 Plus idi. Ancak son verilere göre aylık performans sıralamasında mayıs ayının yeni lideri HTC’nin amiral gemisi HTC U11 oldu ve uzun zamandır birincilik tahtında oturan Apple Iphone 7 Plus’u tahtından eden ilk telefon olarak kayıtlara geçti.

Sıralamada Apple Iphone 7 Plus 174.299 puan ortalamasıyla ikinci sıraya yerleşirken, HTC U11 180.079 ile ilk sıraya yerleşti. Onları ise Xiaomi Mi 6 ve Samsung Galaxy S8 takip etti.

Gün geçtikçe artan rekabet ve yüksek performans kullanıcıları daha fazlasını istemeye, telefon üreticilerini de daha fazla geliştirmeye sürüklese de cihazların artık ne kadar hızlanabileceği tartışmalar arasında. Android ve IOS sistem yarışında aradaki farkın ciddi derece azaldığını görebiliyoruz ancak bu yarış artık Android ile IOS cihazları arasından çıkıp mobil cihazlar ve bilgisayarlar arasına doğru kaymaya başladı desek yanılmış olmayız.

HTC Apple Antutu
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor