Android İçin De Motion Stills

Uzun yıllar sonra tekrardan gündemde adından oldukça fazla söz edilen GIF animasyonlar için Google, harekete geçti. iOS işletim sistemi için çıkardığı Motion Stills uygulamasını Android işletim sistemi içinde çıkardı.

Android İçin De Motion Stills
Android İçin De Motion Stills

Geçtiğimiz yıl sadece iPhone ve iPad cihazlarını kullananların Live Photos uygulaması kullanarak çektiği hareketli görselleri GIF animasyonlarına çeviren uygulama Motion Stills, bu sene Android kullanıcıları tarafından da kullanılabilecek.

iOS işletim sistemine göre daha farklı şekilde çalışacak olan Motion Stills, Android işletim sistemine sahip olan kullanıcılar daha önceden kaydetmiş olduğu görselleri GIF animasyonu yapmak için kullanamayacak. Sekiz kata kadar hızlanabilecek olan görseller Android işletim sistemine sahip telefonlar Boomerang oluşturur gibi GIF oluşturabilecekler. Google’ın yapmış olduğu yenilikler ile oldukça hızlı bir şekilde çalışacak olan uygulama, kaydedilen görsellerin GIF animasyonu yapılma aşamasında beklenilmeyecek. Google Play Store’dan ulaşılabilecek olan uygulamayı kolaylıkla telefonlarınıza indirebilirsiniz.

Yapılan yorumlarda ise Android işletim sistemine sahip telefon kullanıcıları bu habere oldukça sevinmiş durumda. iOS’un gerisinde kalmak istemeyen Android kullanıcıları bu tarz uygulamaların iOS ile birlikte çıkmasını istiyorlar. Sosyal medya sayesinde emojiler kadar çok kullanılmaya başlayan GIF animasyonları hakkında daha çok yenilik gelmesi bekleniyor. Bu tarz yeniliklerin ise yapılıp yapılmayacağını ise ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

GIF android iOS Motion Stills
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor