Apple, iOS 10.3 Beta 7 Güncellemesi Yayınlandı!

Apple, uzun süredir konuşulan iOS 10.3 Beta 7 güncellemesini yayınladı. İddialara göre iOS 10.3 Beta 7 sürümünün erken yayınlanmasının arkasındaki sebep iOS 10.3 final sürümünün bu ay içerisinde yayınlanacağı olarak görülüyor.

Apple, iOS 10.3 Beta 7 Güncellemesi Yayınlandı!
Apple, iOS 10.3 Beta 7 Güncellemesi Yayınlandı! Ahmet Faik YILMAZ

Gelen bilgiler dahilinde APFS sayesinde Apple’ın iPhone 5, iPhone 5S ve iPhone 6 modellerinde bir hız artışı söz konusu. Yayınlanan bu sürümle beraber hızlanmış olan bu modeller büyük ihtimalle iOS 10.3’ün final sürümünde daha da hızlanacağa benziyor.

iOS 10.3 Beta 7 ile iyileştirilmiş olan yeniliklerin arasında Uygulama Uyumluluğu özelliği stabil hale getirilmiş olmasının yanı sıra sistem performansında da artış sağlanılmış.

Ayarlar – Genel – Hakkında – Uygulamalar bölümündeki Uygulama Uyumluluğu, cihazlarınızda yüklü olan fakat 64 – Bit sürümü bulunmayan ve yayınlanmış güncel iOS sürümüyle uyumsuz olan uygulamaları size gösteriyorum.

Güncellemeye eklenen başka bir özellik ise, iOS 10.3’la iPhone’umu Bul uygulamasıyla AirPods bulma özelliği. Apple’ın yayınladığı iOS 10.3 Beta 7 güncellemesini eğer UDID kaydınız bulunuyorsa, Ayarlar-Genel-Yazılım Güncelleme bölümünden kolay bir şekilde yükleyebiliyorsunuz.

Yayınlanan iOS 10.3 Beta 7 güncellemesinin kullanılabileceği modeller şu şekilde yer alıyor. iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7S Plus, iPad Air, iPad Air 2, iPad 4. Nesil, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad Mini 4, iPad Pro, 9.7 in. iPad Pro ve iPad Touch 6 modellerinde güncelleme yapılabilecek.

iOS iOS güncelleme iOS 10.3 beta 7
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor