Beyaz Renkli iPhone 8 Sızdı!

Teknoloji devi Apple'ın yıl sonunda tanıtıp satışa sunacağı yeni iPhone modeli iPhone 8 tüm hızıyla sızmaya devam ediyor. Son olarak iPhone 8'in beyaz renkli sürümü ortaya çıktı.

Beyaz Renkli iPhone 8 Sızdı!
Beyaz Renkli iPhone 8 Sızdı!

Apple WWDC 2017 etkinliğine hazırlanırken bir yandan da eylül ayında düzenleyeceği ve bu düzenleyeceği etkinlikte yeni iPhone modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Apple'ın en önemli cihazı olan ve pek çok kişi tarafından kullanılan iPhone modelinin 10. yılı olması sebebiyle iPhone 8 olarak tanıtacağı yeni iPhone modeliyle ilgili her yeni gün yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

beyaz-iphone-8

Daha öncesinde pek çok özelliği sızdırılan Apple'ın yeni iPhone modeliyle ilgili şimdi de beyaz renkli modeli sızdı. Özellikle tasarım anlamında önemli değişikliklerle gelmesi beklenen yeni iPhone'un tasarımı tıpkı LG'nin yeni amiral gemisi LG G6 gibi olması bekleniyor. Bu anlamda ön yüzeyde neredeyse çerçevesiz bir tasarıma sahip olacak olan yeni iPhone'da bir diğer önemli değişiklik ise arka tarata yapılacak. iPhone 7 Plus modelinde gördüğümüz yan yana konumlandırılmış çift kamera düzeneği iPhone 8 modelinde alt alta olacak. Bu sayede daha net portre fotoğraflar sunmayı amaçlayan Apple'ın ortaya çıkan iPhone 8 konseptleri de Apple'ın bu sefer yan yana değil de alt alta kamera kullanacağını gösteriyor.

beyaz-iphone-8

Apple'ın yeni iPhone modelinde ayrıca bir diğer önemli husus yeni iPhone'un güvenliği. Ortaya çıkan son sızıntılarda yeni iPhone'da kullanılacak olan parmak izi sensörününün ekranın altında olacağı söylenmişti. Ancak son iPhone sızıntısında yeni iPhone 8'de kullanılacak olan Touch ID sensürünün ekranın altında değil de telefonun arkasında olacağı görülüyor. Köşelerinin tıpkı iPhone 7 gibi olduğu yeni iPhone 8'in ayrıca beyaz rengi de sızdırılan fotoğraflarda görülüyor. 

apple iphone 8 iphone 7 iphone 7 plus wwdc 2017
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor