Galaxy Note 7 Yenilenen Yüzüyle Yeniden Satışa Sunulacak!

Samsung Galaxy Note 7 skandalıyla 2016 yılını kabus gibi geçirmişti. Bunun üzerine şirket patlamaların ardı arkası kesilmeyince modeli tamamıyla toplamaya başladı. Geri çağırılmalar ülkemizde de yaşanırken yerine güncel bir karşılığı verilen kullanıcılar cihazlarını Samsung'a teslim etti.

Galaxy Note 7 Yenilenen Yüzüyle Yeniden Satışa Sunulacak!
Galaxy Note 7 Yenilenen Yüzüyle Yeniden Satışa Sunulacak! Ahmet Faik YILMAZ

Şimdi ise Samsung Galaxy Note 7 refurbished modeliyle karşımıza çıkıyor. Toplatılan Note 7'lerin sorunları çözülmüş ve yenilenmiş olarak tekrardan satışa hazırlanması süreci tamamlandı. Dolayısıyla kalite kontrolden geçerek tekrardan satılacak olan Galaxy Note 7 modelleri birçok ülke için gündeme gelmeye başladı. Öncelikli olarak Galaxy Note 7 Türkiye'de tekrar satılacak mı sorusunun cevabını aradığımız ise net.

Bu konu üzerine Samsung Türkiye herhangi bir açıklama yapmadı. Fakat tahminler ülkemizde satışının olmayacağı yönünde. Markanın değer algısının ülkemiz sektöründe ciddi bir konumda olduğunu söylemeliyiz. Dolayısıyla bu kötü deneyimin ardından tekrardan aynı pazarda aynı modelin satılması pek mümkün görünmüyor.

Ancak Hindistan ve Uzakdoğu pazarında bu cihazların tekrardan satışa sunularak alıcılarıyla buluşması yüksek bir ihtimal denilebilir. Avrupa'nın muaf olacağını tahmin etmek zor değil. Yinede Samsung yenilenmiş Galaxy Note 7 için son sözü henüz söylemedi.

Yapılacak genel bir açıklamayla hem yeniden satış tarihini hem fiyatını hem de satışa çıkacağı ülkeleri öğreneceğimizi düşünüyoruz. Samsung Galaxy S8 tanıtımı öncesinde bilhassa Avrupa ülkelerinde gündemi bu şekilde meşgul etmeyecekleri aşikâr. Samsung kullanıcılarının dahi endişeyle yaklaşacağı model için gelişmemiş ülkeler muhtemel satış coğrafyasını oluşturacak.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor