General Mobil GM5 ve GM5 Plus Oldukça Beğenildi

General Mobile firmasının amiral gemi sıfatında karşımıza çıkarttığı GM 5 ve GM 5 Plus modelleri halen en çok tercih edilen telefonlar olma özelliğini gösteriyor.

General Mobil GM5 ve GM5 Plus Oldukça Beğenildi
General Mobil GM5 ve GM5 Plus Oldukça Beğenildi Ahmet Faik YILMAZ

Akıllı telefon piyasalarında üst segment telefonların çok pahalı olması bazı kullanıcıların daha düşük miktarlarda telefonlara yönelmesini sağlarken bu konuda GM 5 ve GM 5 Plus modelleri özellikleri bakımından kullanıcıları tatmin eden bir telefon olma özelliğini taşımaya devam ediyor.

İşletim sistemi olarak her zaman Android tercih eden ve bu konuda kullanıcılarını mağdur etmeyen firmanın GM 5 ve GM 5 Plus modelleri yine en çok satanlar listesinde geliyor. Fiyat olarak Bin TL civarında bir telefon almak isteyen kullanıcıların yakından takip ettiği bir telefon olan GM 5 ve GM 5 Plus’un kullandığı son sürüm Android işletim sistemi 7.1.1 Nougat bu alanda lider olmasına neden oluyor.

Android One programı kullana GM 5 modellerinin fiyatları ile özellikleri arasında bir kıyaslama yapıldığı zaman GM 5 modeli 700 TL banında satışa sunulurken GM 5 Plus modeli ise Bin TL bandında halen kullanıcıların tercih ettiği telefonlar arasında gelmeye devam ediyor. Yakında karşımıza GM 6 ve GM 6 Plus modelleri ile gelecek olan General Mobile firmasının bizlere sunduğu bu telefonlarda fiyatlandırma nasıl olacak bu konuda meraklı bekleyişimiz devam ediyor.

general mobile gm5 gm5 plus
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor