iPhone 8 Haberleri Kötü

iPhone 8'in piyasa çıkma tarhinin 2018'in ilk çeyreğini bulabileceği iddia edildi.

iPhone 8 Haberleri Kötü
iPhone 8 Haberleri Kötü

Tüm dünyada piyasaya çıkması beklenen Apple’ın yeni telefonu iPhone 8, gecikme yaşayacak.

Çeşitli analistler tarafından bir süredir gecikme yaşanacağı belirtilen iPhone 8 için, yeni bir analiz yayınlandı. Mac Otakara tarafından yayınlanan raporda, iPhone 8’in yılsonuna kadar bir gecikme yaşanacağını belirtilen diğer raporlardan çok daha karamsar bir tablo çizerek 2018’in ilk çeyreğinde ve beklenilenin aksine yeni modelin tek bir renkte alıcı bulacak.

Mac Otakara raporunun dayanağı olarak ise pek çok tedarikçi ve aksesuar üreticilerini gösteriyor. Tedarikçi ve aksesuarcılardan alınan bilgilere göre, üretim esnasında yaşanan bir aksilik sonucunda iPhone 8’in 2017 yılında raflara çıkması imkansız görünüyor. 2018 yılının ilk çeyreğine ancak yetiştirileceği belirtilen raporda, ilk satışların bile çok sınırlı olacağı bilgisi paylaşılıyor.

Başka bir analist olan Ming-Chi Kou ise iPhone 8’in tek renk olarak çıkacağı iddiasını ortaya ilk atan isim olmuştu. Daha eski raporlarda yer alan aynalı modelden ise bu raporda söz edilmemesi dikkat çekici. Touch ID’nin yeni modellerde daha büyük bir güç tuşu ile entegre edilebileceği iddia edilmişti. Ancak Otakara, böyle bir şeyin mümkün olmayacağını düşünüyor. Çünkü Touch ID için farklı sensörlerin de kullanılması gerekiyor ve bu sensörleri güç tuşu ile birlikte sunmak pek de akıllıca bir tasarım olmaz. Ancak Touch ID’nin tüm modellerde olduğu gibi ekranın altında da yer almayacağını belirten Otakara, iPhone 8’e ait olduğunu iddia ettiği iris sensörlerinin bir görselini paylaştı.

iphone 8 iphone 8 ne zaman çıkacak iphone 8 özellikleri
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor