iPhone 8 Modelinin Ekran Özellikleri Ortaya Çıktı

Apple yeni modelleriyle her zaman gündemde olmayı başarmıştır. iPhone 8 tanıtımı için önümüzde az bir zaman kaldığını biliyoruz. Dolayısıyla iPhone 8 özellikleri ile ilgili gerek tasarım ofislerinden gerekse üretim noktalarından belli başlı sızıntılar gelmeye başladı.

iPhone 8 Modelinin Ekran Özellikleri Ortaya Çıktı
iPhone 8 Modelinin Ekran Özellikleri Ortaya Çıktı Ahmet Faik YILMAZ

Tabi ki her sene olduğu gibi sızıntıların gerçeği yansıtabileceği gibi tamamıyla gündemi meşgul eden çerez söylentiler olabileceğini söylemeliyiz. Ancak iPhone 8 ekran özellikleri için oldukça iddialı ve gerçeğe yakın analizler mevcut.

Bir süre önceye kadar 3D kavisli cam ile iPhone 8 çok daha dikkat çekici olacak diye düşünülüyordu. Oysa şu sıralar 2014'ten beri kullanılan 2.5D üzerine ince bir kavisli ekran yerleştirileceği konusunda herkes hemfikir. iPhone 8 ekranı 5.8' olacak söylentisi ise her geçen gün kesinlik kazanmaya devam ediyor.

iPhone X ismiyle çıkması da muhtemel görünen yeni modelde klasik iPhone çerçevesi görmeyeceğiz. 5.8' çerçevesiz ekran zaten Apple kullanıcılarının yıllardır istediği bir donanım olarak biliniyor. Tasarım gereği 2.5D ile bütünleşmiş olan iPhone ekranının Samsung gibi 3D kavisli ekran tercih etmeyeceğini ise kesin olarak belirten analistler mevcut.

Fiyatıyla dudak uçuklatması beklenen ve şimdiye kadar çıkan en özel serilerden birisi olacak iPhone 8 serisi beklentileri karşılayacaktır. Ancak yıllardır beklenen daha büyük ve çerçevesiz ekran konusunu iPhone 7 Plus çitasının üzerine çıkaracak mı merak konusu olmaya devam ediyor. 2017 yılının Eylül ya da Ekim ayında yapılması planlanan lansman ile tüm merak duygularını sonlandırabileceğiz. 

iPhone 8 iPhone 8 ekranı iPhone X ekran iphone 8 iphone 8 ekranı
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor