Lenovo Moto Z2 Play Görselleri Ortaya Çıktı

Motorola, Lenovo’nun satın alımından sonra telefon üreticiliğine yeniden soyunmuş ve modüler tasarımlı bazı akıllı telefonlarını satışa sunmuştu. Üst segment telefonlarından Moto Z2 Play modelinin ise bu yıl satışa sunulması bekleniyor. İşte, sızdırılan bazı Moto Z2 Play özellikleri...

Lenovo Moto Z2 Play Görselleri Ortaya Çıktı
Lenovo Moto Z2 Play Görselleri Ortaya Çıktı Ahmet Faik YILMAZ

Tüm dünyanın kabul ettiği harika bir telefon markası olarak tarihin tozlu raflarına uzun süre önce, akıllı cihazlarla birlikte gömülen Motorola, tıpkı Nokia gibi küllerinden yeniden doğmak üzere Lenovo tarafından satın alınmıştı. Lenovo’nun Motorola ile ne yapacağı bilinmiyordu ancak yepyeni iki telefon ile Motorola, telefon dünyasına dönüşünün sinyallerini vermişti. Moto Z Play ile dikkatleri üzerine çeken telefon üreticisi; önümüzdeki aylarda Moto Z2 Play’i de satışa sunmak istiyor ve bu cihaza dair bazı bilgiler sızdırıldı.

Muhtemelen fiyatı 300 doların altında olacak Moto Z2 Play’in, 3 GB değerinde bir RAM ile gelmesi bekleniyor. Üst segment bir telefon için gayet yeterli olan bu özellik dışında, Snapdragon 660; beklentileri pek karşılamayan işlemcilerden. Snapdragon’un 800 serisi, hiç şüphesiz Moto Z2 Play için beklenen donanımlardandı. Bunun dışında telefona dair bir görsel de geçtiğimiz günlerde TechBuffalo tarafından yayınlandı.

Görsele bakılacak olursa, cihaz gayet şık bir tasarımla karşımıza çıkacak. Modüler tasarımlı olması beklenen Moto Z2 modelinin, Haziran ayında tanıtılmasının beklendiğini de belirtelim.

Siz, Motorola’nın Lenovo altındaki bu dönüşünü nasıl değerlendiriyorsunuz?

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor