LG V30'da Kullanılacak Ekran Belli Oldu!

LG'nin yenilikçi bir ekranla gelen V serisinin yeni üyesi olması beklenen LG V30'da kullanılacak ekran belli oldu. İşte tüm detaylar.

LG V30'da Kullanılacak Ekran Belli Oldu!
LG V30'da Kullanılacak Ekran Belli Oldu!

LG'nin yeni amiral gemisi LG G6 kullanıcılar tarafından büyük bir beğeniyle karşılanırken LG'nin merak edilen bir diğer modeli LG V30 ile ilgili yeni bilgiler gelmeye başladı. Ortaya atılan son bilgiye göre LG'nin yeni V30 modelinde OLED ekran kullanılacak. Kısa bir süre içinde tanıtılması beklenen LG V30 modelinde OLED ekran kullanılmasıyla LG ilk defa bir akıllı telefonunda OLED ekran kullanmış olacak.

LG'nin V30 modeline dair ortaya çıkan bir diğer bilgiyle birlikte LG V30'ın çıkış tarihi de belli olmuş olabilir. Ortaya çıkan bilgilere göre LG'nin yeni V30 modeli eylül ayının ortalarına doğru satışa çıkacak. LG'nin V30 modelinin özellikleri bilinmezken gelen diğer iddialara göre LG V30 Galaxy S8+ modelinin tasarımına büyük bir oranda benzeyecek.

Ayrıca bilgileri sızdıran kaynağa göre "LG Display'in bu yılın ikinci yarısında Gumi E5 tesisinde üretilecek olan OLED ekranların büyük bir kısmı LG V30 modelinde kullanılacak. Üretilecek olan bu paneller ayrıca Çinli telefon üreticilerine verilecek. LG bu sayede Apple ve Samsung karşısında önemli bir rakip olmak istiyor.

lg-v30

LG'nin ilk OLED paneli kullanacağı akıllı telefonu V30 olabilir ancak görünüşe göre LG OLED panellerinden daha çok yararlanmak istiyor. LG'nin gelecek yıl tanıtacağı yeni amiral gemisi olacak olan LG G7 modelinde de LG'nin OLED ekran paneli kullanası bekleniyor. Bakalım LG'nin yeni amiral gemisi bizleri ne gibi özelliklerle karşılayacak. 

lg lg v30 oled lg disply lg g6 lg g7
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor