Nokia 6 Modelinde Biraz Değişiklik Yapıldı

HMD Global şirketi, yapmış olduğu açıklama ile birlikte yeni telefonlarının haziran ayının başında ya da temmuz ayının sonu gibi uluslararası pazar içerisinde satışa çıkacak olduğunu duyurmuştu.

Nokia 6 Modelinde Biraz Değişiklik Yapıldı
Nokia 6 Modelinde Biraz Değişiklik Yapıldı

HMD Global şirketi, yapmış olduğu açıklama ile birlikte yeni telefonlarının haziran ayının başında ya da temmuz ayının sonu gibi uluslararası pazar içerisinde satışa çıkacak olduğunu duyurmuştu. Fakat firma, Nokia 6 modelinin donanım ve de yazılımıyla alakalı bazı değişikliklere gittiğini açıkladı.

HMD Global şirketi, daha önceki dönemde Nokia 3 ile birlikte Nokia 5 ve de Nokia 6 modellerinin uluslararasındaki pazarda Temmuz ayının sonuna kadar raflarda yer alacak olduğunu açıklamıştı. Fakat gelmiş olan bilgilere göre ise Nokia 3 modeli ve Nokia 5 modelinin Temmuz ayından  daha önce özellikle 
 de bazı Avrupa ülkeleri içerisinde piyasaya sürülemeyecek olduğu belirtildi. 
 
Bütün pazarlarda aynı an içerisinde piyasaya sürülecek olan Nokia 6 modelinde donanımsal ve de yazılımsal olarak bazı değişikliklere gidileceği duyuruldu. Örnek olarak Nokia 6 modelinin Çin ve de öteki ülkelerde piyasaya sürüleceği açıklanan modellerinin arasında bir fark bulunuyor. Nokia 6 isimli modeli Çin içerisinde 4 GB'lık RAM ile satışa sunulmuş iken, küresel model içerisinde ise yalnızca 3 GB'lık bir RAM yer alacak. 
 
HMD şirketi, telefon onaylandıktan hemen sonra Nokia 6 modeline yaptığı bütün değişikliklerin listesini de FCC için (Federal Haberleşme Komisyonu) özel bir mektup ile yolladı. 
  
Amazon şirketi ise, Nokia 6 isimli modelini Amerika Birleşik Devletleri'ndeki fiyatının yaklaşık olarak 50 dolar daha altında satışa sundu. Nokia 6 modelinin Amerika Birleşik Devletleri'ndeki satış fiyatı 220 dolar tutarındayken Amazon ise, bu cihazı 180 dolar tutarından satıyor.
 
Amazon'un yapmış olduğu indirimi ise yalnızca Amazon Prime kullanıcılarını kapsamakta. İndirimin asıl sebebi ise Amazon şirketi, bu telefonlar içerisine türlü reklam ve de teklif bildirimlerini gönderecek. Firma reklamlar göstereceğinden dolayı cihazın fiyatı ise piyasanın 50 dolar daha altında.

nokia 6 hmd global nokia
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor