NVIDIA'dan Ghost Recon: Wildlands PC İçin Video Yayınlandı

Bilgisayar platformlarında yüksek çözünürlüklü PS oyunlarını oynayabilmek birçok açıdan daha kolay. NVIDIA markası PC için ürettiği son teknoloji ile donatılan ekran kartına özel Ghost Recon: Wildlands oyunu için bir video yayınladı.

NVIDIA'dan Ghost Recon: Wildlands PC İçin Video Yayınlandı
NVIDIA'dan Ghost Recon: Wildlands PC İçin Video Yayınlandı Ahmet Faik YILMAZ

Şuan için dünyanın en büyük ekran ve grafik kartı üreticilerinin başında gelen NVIDIA, yüksek kaliteli oyunların PC platformunda rahat bir şekilde oynanabilmesi için son teknolojiyi kullanarak ürünlerini güçlendirmeye devam ediyor.

Arttırılabilir PC donanım özellikleriyle birlikte konsollardan daha rahat bir oyun zevki sunulabilirken, ekran kartı, RAM ve işlemci gibi donanım üreticileri de daha fazla kullanıcı kazanabilmek adına kendilerini yenilemeye devam ediyor.

7 Mart 2017 Salı günü piyasalara girecek olan UbiSoft'un yeni savaş oyunu Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands, NVIDIA işbirliğiyle PC platformunda da kendisini gösterecek. Bununla birlikte dev ekran kartı üreticisi NVIDIA, bu oyunun bilgisayar platformunda nasıl görüntüleneceğine dair bir video yayınladı.

Özellikle muhteşem efektlerin kesintisiz olarak kullanıcıya sunulmasına öncelik verilen bu video ile birlikte HBAO+, çim efekti, hacimsel ışıklandırma rahat bir şekilde görüntülenmiş.

Bu oyunu PC platformunda oynayabilmek için bilgisayarınızın 4K görüntü ve video kalitesini kaldırabilmesi gerekmekte.

nvidia oyun ghost recon wildlands
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor