Oyuncu Bilgisayarınızı PC Building Simulator Oyunu İle Toplayın

Bilgisayar ve oyun tutkunlarını bir arada toplayan harika bir oyun geliştirildi. PC Building Simulator adı verilen oyuncu bilgisayarı toplama oyunu ile hem bilgisayar donanımları hakkında daha detaylı bilgilere sahip olabilecek hem de keyifli vakit geçireceksiniz.

Oyuncu Bilgisayarınızı PC Building Simulator Oyunu İle Toplayın
Oyuncu Bilgisayarınızı PC Building Simulator Oyunu İle Toplayın Ahmet Faik YILMAZ

Bilgisayar tutkunları için şüphesiz toplama bilgisayar oluşturmak hem eğlenceli bir durum hem de kendi bilgisayarlarını istedikleri performans donanımları ile konfigüre edebilmenin kolay yolu olarak biliniyor. Piyasada yerini alan PC Building Simulator adındaki oyun, bilgisayar toplama işini bir oyun halinde kullanıcısına sunuyor.

Şimdilik beta sürümü yayınlanan PC Building Simulator ile işlemci çipleri, soket, kart konfigürasyonu ve vidalar dahil birçok yapıyı oyun içinde toparlayabilir, bilgisayar toplamanın tüm süreçlerini oyun içinde gerçekleştirebilirsiniz. Oyun tam sürüme ulaştığında kariyer modu kazanarak topladığınız bilgisayarı online olarak diğer oyuncularla paylaşabilmeniz de olanaklı olacak.

Birebir boyutlarda donanımlar, her bir donanımın slotlara sahip olduğu, tamamen gerçekçi bir yapı ile kullanıcısının karşısına çıkacak olan PC Building Simulator, oyuncusuna inanılmaz bir bilgisayar deneyimi yaşatacak. Hatta bu oyunda ileri seviyeleri görecek olan oyuncular kendi bilgisayarlarını bile rahatça tüm parçalarına ayırarak tekrardan toplama kabiliyetine erişebileceklerdir.

Oyuncularının eğlenebilmesi ve eğlenirken bilgisayar donanımlarının birbiri ile uyumunu net bir şekilde öğrenebilmelerini sağlamak amacıyla oyunu ürettiklerini savunan yapımcı Claudiu, bugünlerde binlerce dolar verilerek toplanan sistemler için kullanıcılara bir nevi yardımcı bir araç olarak oyunun kullanılabileceğini de savunuyor.

oyuncu bilgisayarı oyun bilgisayar toplama oyunu pc building simulator
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor