Pokemon Go Oyunu Yaz Güncellemesi Yayınlandı

Geçtiğimiz sene ortaya çıkan Pokemon GO çılgınlığı gerçek bir başarı hikâyesine dönüştü. Birkaç gün içerisinde milyonlarca oyuncuya ulaştığı gibi yine bir kaç gün içerisinde popülaritesini kaybetti.

Pokemon Go Oyunu Yaz Güncellemesi Yayınlandı
Pokemon Go Oyunu Yaz Güncellemesi Yayınlandı Ahmet Faik YILMAZ

Bir nevi arttırılmış gerçeklik açısından örnek teşkil edebilecek bir oyun olması teknolojik anlamda sevindirici bir hamleydi. Fakat geliştirici Niantic Labs halen pes etmiş değil. O ilk dönem yaşanan yoğunluğu göremesek bile oyunun güncellemeleri dahi hazır olarak bekliyor. Şuan için bir veritabanı güncellemesiyle yaz aylarında oluşacak yoğunluk için tasarlanan Pokemon GO yaz güncellemelerinin yolu hazırlanmış oldu.

Muhtemelen yaz güncellemesi içeriğinde yeni görevler, yeni eşyalar ve birçok özellik aktif edilecek. Bunların yaz aylarında yapılması ise oyunun aktif olarak dışarıda oynanmasından kaynaklanıyor. Havaların düzelmesiyle ciddi bir biçimde oyuncu sayısını katlamayı planlayan Pokemon GO geliştiricileri halen daha resmi sürüm konusunda sorun yaşamaya devam ediyor.

Pokemon GO Türkiye çıkış tarihi için resmi bir ibare yer almıyorken oynamak isteyenler için yaz güncellemesinden önce APK dosyalarıyla indirme işlemini yapabilmeleri mümkün.

  • Android İçin Pokemon GO İndir

Android cihazlarınıza Pokemon GO indirmek için 0.59.1 güncelleme numaralı APK dosyasını yüklemelisiniz.

  • iOS İçin Pokemon GO İndir

iOS işletim sistemi içinse güncel sürüm 1.29.1 olarak duyuruldu. Yine APK dosyalarından ya da lokasyonunuzu yurtdışı yaparak oyuna erişebilirsiniz.

Pokemon GO güncelleme ile beraber 7 gün sürecek ödüllü bir turnuva biçimini oyuncularıyla paylaştı. Yaz aylarının ise çok daha hareketli geçeceğine eminiz.

pokemon pokemon go pokemon go yaz güncellemesi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor