Shadowmatic Sonunda Android'e Geldi!

Uzun bir süre önce iOS için çıkan ve kısa sürede kullanıcılar tarafından çok beğenilerek oynanılan oyun olan Shadowmatic oyunu sonunda Android'e geldi!

Shadowmatic Sonunda Android'e Geldi!
Shadowmatic Sonunda Android'e Geldi!

Akıllı telefonlarda oyunlar artık çok daha önemli bir hal almış durumda. Oyun anlamında geçmişte ikinci adıma atılan Google'ın Android platformu sevilen oyunları bünyesine dahil etmeye devam ediyor. Apple'ın iOS platformuna 2015 yılında sunulan ve kısa bir süre içerisinde kullanıcılar tarafından büyük bir beğeniyle oynanılan Shadowmatic bilindiği gibi kısa bir süre önce de Apple'ın Apple TV platformuna gelmişti. Apple'ın 2015 yılında Apple Dizayn Ödülü'nü kazanan Shadowmatic oyunu kullanıcıların hayal gücünü geliştirmede önemli bir rol oynuyordu. 

14. Bölümden Sonra Ücretle Sahip Olunabiliyor!

Android kullanıcılarının da uzun bir süredir Google Play Store'a gelmesini istediği Shadowmatic oyunu sonunda Android platformuna geldi. Oyun hakkında kısa bir bilgi vermek gerekirse 100 bölümden oluşan Shadowmatic oyununu kullanıcılar 14. bölüme kadar ücretsiz oynanılabilen Shadowmatic 14. bölümden sonra 2.99 dolar karşılığında kalan bölümlerin oynanılmasına izin veriyor.

Gerçekten orijinal oyun oynamak isteyen kullanıcılarının Shadowmatic oyununa bakmalarında bir fayda var. Bakalım Shadowmatic oyunu Android kullanıcılar tarafından sevilecek mi? 

Son olarak Shadowmatic oyununu Google Play Store üzerinden indirmek isteyen kullanıcılar bu linke tıklayarak oyunu telefonlarına ya da tabletlerine indirebilirler ve dileyen kullanıcılar oyunun tanıtım videosunu yazımızın sonundan izleyebilir. 

Shadowmatic google android google play store ios
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor