Apple Watch Series 8

Apple Watch Series 8
Apple Watch Series 8 hande erol

Giyilebilir teknoloji sektörünün öne çıkan isimlerinden Apple, Watch Series modelleriyle önemli bir pazar payını elinde bulunduruyor. Şirket, yakında Watch Series 8’i piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu doğrultuda akıllı saatle ilgili sızıntılar ve raporlar da ortaya çıkmaya başladı. Son olarak ürünün yeni bir yerleşik sensör ile geleceği ve kullanıcıların ateşini ölçeceği bilgisi paylaşıldı.

Son yıllarda akıllı saat gibi giyilebilir teknolojilerin bünyesinde barındırdığı işlevlerle insanların hayatlarını kurtardığına yönelik birçok haberle karşılaştık. Bu nedenle özellikle akıllı saatlerin günden güne daha da yetenekli bir hale geldiğiniz görüyoruz.

Ancak burada önemli bir detay daha söz konusu. Zira akıllı saat, standart termometrelerdeki gibi vücut sıcaklığını doğrudan okumayacak. Bunun yerine yukarıda da belirttiğimiz üzere normalin üzerine çıktığı zaman kullanıcıyı uyaracak. Bu, hem standart hem de ‘Rugged Edition‘ veya ‘Extreme Edition‘ şeklinde adlandırılması beklenen ekstrem sporlara uygun versiyonunda mevcut olacak.

Bunun dışında Mark Gurman, geçtiğimiz haftaki Power On haber bülteninde akıllı saatle ilgili bir nebze olsun can sıkacak yeni bir gelişme paylaştı. Buna göre Watch Series 8, selefiyle aynı özelliklere sahip bir yongayla gelecek. Watch Series 7‘nin de selefiyle benzer özelliklere işlemciyle geldiğini ele aldığımızda Apple’ın iki nesli aynı özelliklere sahip yongalarla pas geçmesi kuvvetle muhtemel.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor