İntel İşlemcili Xiaomi Akıllı Ayakkabılar Tanıtıldı

Giyilebilir teknoloji alanında üretilen ürün sayısı her geçen gün daha da fazlalaşıyor. Akıllı gözlükler, akıllı saatler derken şimdilerde bir de akıllı ayakkabı furyası ortaya çıktı. Xiaomi firmasıda bu alanda üretimini gerçekleştirdiği ilk ürünü olan bir akıllı ayakkabı modelinin tanıtımını gerçekleştirdi.

İntel İşlemcili Xiaomi Akıllı Ayakkabılar Tanıtıldı
İntel İşlemcili Xiaomi Akıllı Ayakkabılar Tanıtıldı Ahmet Faik YILMAZ

Xiaomi firması giyilebilir teknoloji ürünlerine bir yenisini daha ekledi. Intel ile işbirliği çerçevesinde geliştirilen 90 Minutes Ultra Smart Sportswear adı verilen akıllı ayakkabı modeli resmi olarak duyuruldu.

60 günlük batarya süresi ile inanılmaz uzun bir süre kullanımı sahiplerine sunacak olan Xiaomi'nin bu akıllı ayakkabısının fiyatı ise 44 dolar olarak belirlenmiş. Xiaomi'nin akıllı ayakkabısı kullanıcısının tüm ayak hareketlerini kaydediyor ve yürüme, koşma ve tırmanma gibi durumları ayrı ayrı tanımlayabiliyor.

Sağlık açısından antibakteriyel ve soyulmalara yıpranmaya karşı dayanıklı malzemeden üretildiği belirtilen 90 Minutes Ultra Smart Sportswear, günlük olarak ne kadar mesafe yüründüğü, ortalama hızınızı ve yakılan kaloriyi net bir şekilde hesaplayabiliyor.

Nisan ayının ortalarında piyasalarda yerini alacak olan 90 Minutes Ultra Smart Sportswear, kadınlara özel siyah - pembe renk kombinasyonunu kullanırken erkekler için siyah - mavi renklerini kullanmış. Xiaomi, bu akıllı ayakkabı modelini geliştirerek kısa süre sonra geceleri parlayan bir renk stilinide bu ürününde kullanmayı planlıyor.

Nisan ayında Çin merkezli satışa sunulacak olan 90 Minutes Ultra Smart Sportswear akıllı ayakkabılarının Avrupa pazarı ve ülkemize gelip gelmeyeceği konusunda henüz resmi açıklama yapılmadı.

 

xiaomi intel akıllı ayakkabı 90 Minutes Ultra Smart Sportswear giyilebilir teknoloji
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor