watchOS 3.2 Güncellemesi App Store'da Yayınlandı

Bir süredir beta güncellemeleriyle adından sıkça bahsettiren watchOS 3.2 güncellemesi nihayet yayınlandı. Yeni güncelleme ile birlikte iPhone kullanıcılarının beklediği özelliği önce Apple Watch kullanıcıları aldı.

watchOS 3.2 Güncellemesi App Store'da Yayınlandı
watchOS 3.2 Güncellemesi App Store'da Yayınlandı Ahmet Faik YILMAZ

Apple'ın akıllı saatini kullananların uzunca bir süredir merakla beklediği güncelleme nihayet geldi. Birçok yenilikle Apple Store'da yerini alan watchOS 3.2 güncellemesi ilgi çekici özellikleri de beraberinde getirdi.

watchOS 3.2 İle Tiyatro Modu Geldi

Apple Watch yeni ve eski modelleri için geliştirilen yeni işletim sistemi güncellemesi ile birlikte "Tiyatro Modu" da beraberinde geldi. iPhone kullanıcılarının bir süredir akıllı telefonlarına geleceğini düşündüğü özelliği ilk alan Apple ürünü akıllı saat modelleri oldu.

Tiyatro modu ile akıllı saatinizi daha rahat sessize alabilecek ve tek kol hareketiniz ile ekranın açılabilmesini sağlayabileceksiniz.

Tiyatro modunda kullandığınız Apple Watch modelinize arka planda bildirimler gelmeye devam edecek ancak bildirim geldiği zaman ekran açılmayacak, ekranın açılması için dokunmanız veya Digital Crown kullanmanız yeterli olacak.

Tiyatro modu ile birlikte ofis ortamında veya yoğun bir şekilde çalışmanız gerektiği durumlarda cihazınıza gelecek olan bildirimlerden rahatsız olmayacaksınız.

whatcOS 3.2 Güncellemesiyle Siri İle Mesaj Gönderilebilecek

Her ne kadar bu güncellemenin getirdiği en büyük özellik "Tiyatro Modu" gibi görünse de Apple Watch üzerinden Siri kullanılarak arkadaşlarınıza mesaj gönderebilecek, yolculuk ve tatil planı ayarlayabileceksiniz.

watchOS 3.2 güncellemesini iPhone'unuzdan Ayarlar -> Genel -> Yazılım Güncelleme bölümünü kullanarak özel Apple Watch uygulaması ile indirebilirsiniz. Güncelleme yapmadan önce akıllı saatinizin şarjının %50 ve üzerinde olması gerektiğini unutmayın.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor