Artık WhatsApp'ta Gönderdiğiniz Mesajları Geri Alabileceksiniz

Whatsapp uygulaması içerisinde uzun zamandır beklenmekte olan yazılanı geriye alma özelliği çok yakın bir zamanda aktif duruma geliyor.

Artık WhatsApp'ta Gönderdiğiniz Mesajları Geri Alabileceksiniz
Artık WhatsApp'ta Gönderdiğiniz Mesajları Geri Alabileceksiniz

Whatsapp uygulaması içerisinde uzun zamandır beklenmekte olan yazılanı geriye alma özelliği çok yakın bir zamanda aktif duruma geliyor. Sitesinde yer alan ''Sıkça Sorulan Sorular'' isimli sayfasını güncellemiş olan WhatsApp, iPhone ile birlikte Android ve de Windows Phone cihazları içerisinde bir mesajın nası geri alınabilecek olduğunu açıkladı.

Hızlı bir şekilde mesajlaşma servis ve de uygulamalarının arasında en hızlı ve de  en yenilikçi uygulamalardan bir tanesi olan WhatsApp, hemen hemen  her kullanıcının fantezisi olabilecek  şekildeki bir yenilik üstünde daha hararetli bir şekilde çalışmaya devam ediyor.
 
Ücretsiz  olan hızlı mesajlaşma uygulamalarından WhatsApp üstünden gönderilmiş olan mesajlar, artık geriye alınabilecek. Gerçeği de söylemek gerekir ise konuyla alakalı resmi bir bildiri de uygulamanın resmi web sayfaları içerisinde bir zaman için yayınlandı, fakat daha sonrasında ise kaldırıldı.

WhatsApp'a ait resmi sayfaları içerisinde ''sıkça sorulan sorular'' isimli sayfasını güncellemiş olan şirket iPhone ile birlikte Android ve de  Windows Phone cihazları içerisinde gönderilmiş olan bir mesajın nasıl geri alınabileceği detaylandırdı. Sayfa içerisinde yer alan bilgi ise; ''Geri Al'' isimli özelliği ile birlikte grup ya da bireysel mesajlaşma ekranlarında gönderilen mesajları geri alabilmenin nasıl olanaklı olabileceğini detaylıca anlatmakta. Bu detaylar içerisinde 5 dakika içinde gönderilmiş olan mesajların da geri alınabilecek olduğu  yazmaktaydı.
 
Bu işlem bitirilmiş olduğunda ise  ''mesaj geri alındı'' şeklindeki bir uyarı ile anlayabiliyorsunuz. Alıcılar ise, mesajınız tam olarak geri alınmadan ya da geri alınma başarısız ise, bunu tekrardan ileti ekranlarında görebilmekteler. Diğer yandan mesajı geri alma konusundaki işlem başarısız olur ise, siz herhangi bir  şekilde uyarı görememektesiniz.
 
Şimdilik ise WhatsApp'a ait resmi sayfalarından kaldırılmış olan bu özelliğin, çok yakın bir zamanda bütün kullanıcıların hizmetine sunulacak olduğunu düşünmekteyiz. 

whatsapp mesaj geri alma iphone
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor