Kingston, Drone ve Aksiyon Kameraları İçin microSD Kart Üretti

Kingston'un geliştirip ürettiği yeni microSD kart modelleri boyut ve dayanıklılığı ile GoPro gibi yüksek kaliteli ve büyük boyutlu bellek gereksinimi olan ürünler için oldukça ideal.

Kingston, Drone ve Aksiyon Kameraları İçin microSD Kart Üretti
Kingston, Drone ve Aksiyon Kameraları İçin microSD Kart Üretti Ahmet Faik YILMAZ

Bugüne kadar en yüksek kapasiteye sahip flash bellekleri Türkiye'de ilk satışa sunan Kingston, 1TB ve 2TB kapasitesindeki bu bellekler DataTraveler Ultimate GT olarak duyurulmuştu. Darbelere karşı oldukça dayanıklı olan bu bellekler çinko alaşımlı metalik bir gövde ile güçlendirilmişti.

Flash bellekler için getirilen bu devrimden sonra firma microSD kartlar için ayrı bir güncelleme getirdi. microSD UHS-I Speed Class 3 (U3) adı verilen Gold serisi yeni mikro bellekler Kingston tarafından üretilip piyasaya sürüldü.

Kingston'un ürettiği bu yeni microSD kart boyut ve kapasitesi ile GoPro ve Drone'lar gibi 4K video ve görüntü kaydeden ürünler için birebir uyumlu olarak üretilmiş. Su geçirmezlik özelliği ile birlikte üretimi yapılan bu microSD kart saniyede 30 karelik 4K video ile birlikte saniyede 120 kare 1080p video kaydına olanak veriyor.

90Mb/saniye okuma ve 45Mb/s yazma olanağı veren microSD UHS-I Speed Class 3 (U3), yükseç çözünürlüklü 4K görüntü kaydı yapan cihazlar için mükemmele yakın performans sunuyor.

Ömürlük garanti ile gelen microSD UHS-I Speed Class 3 (U3) ürününün fiyatları ise 16GB'lık modeli 49.90TL, 32GB'lık model 96.90TL ve 64GB seçeneği ise 199.90TL olarak belirlenmiş.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor