Razer Çok Değişik Bir Ürünle Karşımızda Olacak

Daha fazla oyuncu ekipmanlarını görme konusunda alışık olduğumuz fakat dizüstü bilgisayarları ile birliktede çok fazla dikkat çekmeyi başaran Razer, şimdi ise değişik bir ürünle karşımıza çıkmak için hazırlanıyor.

Razer Çok Değişik Bir Ürünle Karşımızda Olacak
Razer Çok Değişik Bir Ürünle Karşımızda Olacak

Daha fazla oyuncu ekipmanlarını görme konusunda alışık olduğumuz fakat dizüstü bilgisayarları ile birliktede çok fazla dikkat çekmeyi başaran Razer, şimdi ise değişik bir ürünle karşımıza çıkmak için hazırlanıyor. Bu senenin sonlarında tanıtılması planlanmakta olan yeni bir mobil cihaz, hem oyun hem ise eğlence odağına sahip olacak.

Razer şirketinin CEO’su görevinde bulunan Min-Liang Tan tarafından CNBC kanalı içerisinde verilen bir röportaj ile birlikte ön duyurusu gerçekleştirilen yeni mobil cihazın, detayları açık bir şekilde verilmemiş olsa bile bir akıllı telefon olarak karşımıza çıkabilme ihtimali fazlasıyla yüksek. Ocak ayı içerisinde firmanın akıllı telefon üreticilerinden biri olan Nextbit’i bünyesine katmış olması, bu konu ile ilgili çıkan söylentileri 
 de alevlendirmişti. Bu bahsi geçen üreticinin daha öncesinde Nextbit Robin ismiyle bulut depolama odağına sahip bir akıllı telefonu piyasaya çıkartmış olduğunu da belirtmeliyiz.

Ekleyecek olursak, ses Teknolojilerinde son derece uzman olan THX ve de oyun konsoluyla beraber dijital mağazasının sayesinde gündeme gelmeyi başaran Ouya gibi firmaları da satın almış bulunan Razer, çatısı altında yer alan bu şirketlerin gücünü arkasına alıp çok sağlam bir mobil cihazı da ortaya çıkarabilir. Bu bahsi geçen cihazın hangi mobil işletim sistemini kullanacak olduğu ise kesinlikle çok farklı bir merak konusudur. Firmanın daha öncesinde sunmuş olduğu Edge ismine sahip ürününde, Android işletim sistemi yerine Windows'u kullanmayı tercih etmiş olduğunu da unutmamak gerekiyor..

razer konsol telefon
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor