TransferWise, Transfer İşlemlerinde Apple Pay'ı Kullanacak

TransferWise, Avrupa ve dünyada kullanıcılarına Apple Pay'ı kullanmaları için çalışmalar yaptığını ve uluslararası para transferleri işlemlerini daha kolay ve güvenilir olması gerektiği için böyle bir yönteme gittiğini söylüyor.

TransferWise, Transfer İşlemlerinde Apple Pay'ı Kullanacak
TransferWise, Transfer İşlemlerinde Apple Pay'ı Kullanacak

Mali teknolojilerinin başlangıcı olan TransferWise, transferleri daha kolay ve daha güvenli hale getirebilmek için dünya çapındaki kullanıcılarına Apple Pay'ı kullanmalarına olanak sağlayacağını ve hizmet yoluyla uluslararası para göndermesi fırsatını sunacağını açıkladı.

Londra merkezli havale şirketi Mali teknolojilerinin başlangıcı olan TransferWise, 2015 yılında İngiltere'de benzer bir hareketi takiben Apple Inc.'in ABD'de ve diğer ülkelerde ödemelerin seviyesini sağlamak için bağlantı kurduğunu belirtti.

Bu yol ile Apple cihazlarındaki kullanıcılarının, artık TransferWise aracılığıyla para gönderme işlemleri ve ödeme kartlarını veya banka hesabı bilgilerini eklemeleri gerekmeyeceği anlamına geliyor.

Ancak işlemi hızlandırmak,  uluslararası para göndermesi fırsatını yakalamak, sağlanan hizmeti daha güvenli ve kolay alabilmek için Apple Pay hesabıyla para aktarabilecekleri anlamına geliyor.

Öte yandan TransferWise, Apple Pay ile tüm dünyada kolay ve güvenli bağlantılar oluşturulacak bu hizmetin, teknoloji şirketinin kullanıcı tabanına girerek işlem hacminin büyümesine yardımcı olacağını umuyor.

Gregory Talon, TransferWise'de tüketici ürün sorumlusu olarak çalışıyor ve konu ile ilgili açıklamalarda bulunarak, “Transferleri daha kolay ve daha güvenli hale getirebilmek, bu şekilde yapmak daha elverişli olurken, kart bilgilerinizden hiçbirini yazmanız gerekmediğinden dolayı da birileri ne yaptığınızı izlemesi riski azalış gösterebilir” diyor.

Altıncı yılını kutlayan TransferWise’ın destekçileri arasında, İngiliz milyarder Sir Richard Branson, PayPal Holdings Inc kurucusu Max Levchin, girişim sermayesi şirketi sahibi Andreessen Horowitz bulunuyor ve Avrupa’nın en iyi finanse edilen fintech şirketlerinden biri olarak görülüyor.

TransferWise Apple Pay Gregory Talon Apple Inc ABD
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor